1. Erdő Péter bíboros úr legújabb rendelkezése kiemelten hangsúlyozza, hogy minden szentmisén tartsuk be a biztonságos távolságot, és fertőtlenítsünk kezet a templomba (közösségi termekbe) való belépéskor, ill. áldozás előtt. A rendelkezésben új előírást jelent az idei tanévben, hogy csak a szentségre felkészítő hittanokat tartsuk meg. Így plébániánkon – újabb rendelkezésig – csak a katekumen hittanokat tartjuk meg. A vasárnapi szentmisén való SZEMÉLYES részvétel kötelezettsége alól mentesülnek azok, akik a vírus miatt jogosan félnek közösségbe menni, továbbá, akik beteget ápolnak, vagy nagyon idős, veszélyeztetett személlyel laknak együtt, illetve akik hatósági karanténben vannak, s akik állapotbeli kötelességük miatt nem juthatnak el templomba. Azonban azoknak, akik nem tudnak a fenti okok miatt személyesen részt venni szentmisén, TV-n, Rádión vagy interneten keresztül kapcsolódjanak be szentmise közvetítésbe.

2. A Veled és Feléd plébániai újság elmúlt számaihoz beküldött megfejtések közül kisorsolt nyertesek: Biriszló Marika, Papp Istvánné és Tarjániné Varga Katalin. A nyeremények a sekrestyében vehetők át.

3. November 21-én, Krisztus Király ünnepének előestéjén világméretű szentségimádás lesz a NEK szervezésében. Templomunkban 17:00 órakor kezdjük a vezetett szentségimádást. Kérem, hogy aki tud, regisztráljon a corpusdomini.iec2020.hu oldalon. (Plébániánk regisztrációja megtörtént). Plébániánk szentségimádásához a közvetlen link: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/481