1. A templomban és a hittantermekben úgy alakítottuk ki az ülőhelyeket, hogy meglegyen a megfelelő távolság. Kérjük a Kedves Híveket, hogy a székeket ne mozdítsák el a helyükről, és csak a székekre, illetve a padok közepén megjelölt helyre üljenek.

2. A Magyar Püspöki Kar és a Bíboros úr rendelkezése értelmében a plébánián egyelőre nem tartható semmilyen közösségi összejövetel. A katekumen hittan online formában lesz megtartva. Ugyanígy a többi hittan csoporttal is ilyen módon vesszük fel a kapcsolatot, és tartjuk meg a foglalkozásokat.

3. A Bíboros úr legutóbbi körlevelében felmentést adott a vasárnapi szentmisén való személyes részvétel kötelezettsége alól mindazoknak, akiknek a részvétel bármilyen nehézséget vagy kockázatot jelent.

4. Kérjük, hogy aki teheti, a reggeli vagy az esti szentmisén vegyen részt, mert a délelőtt 9:30 órai szentmisén szokott leginkább nehézséget okozni a férőhelynél nagyobb létszám.

5. November 21-én, Krisztus Király ünnepének előestéjén világméretű szentségimádás lesz a NEK szervezésében. Templomunkban 17:00 órakor kezdjük a vezetett szentségimádást. Kérem, hogy aki tud, regisztráljon a corpusdomini.iec2020.hu oldalon. (Plébániánk regisztrációja megtörtént). Plébániánk szentségimádásához a közvetlen link, ahol regisztrálni lehet: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/481

6. Előre hirdetem, hogy a járvány miatt az adventi koszorúkötés és az adventi lelki nap sajnos elmarad.