1. Ma 17:00 órától szentségimádást tartunk.

2. Ma az esti szentmise után KT ülés lesz.

3. Hétfőn, Szent Balázs püspök ünnepén, a szentmise végén Balázs-áldás lesz. Azok, akik hétfőn nem tudnak eljönni, jövő vasárnap részesülhetnek a Balázs-áldásban.

4. Kedden este 7 órától katekumen hittant tartunk. Szerdán reggel bibliaóra lesz a nyugdíjasok számára, csütörtökön este pedig ifjúsági hittan lesz.

5. Plébániánk hagyományos farsangi mulatságát február 22-én, szombaton fogjuk megrendezni a templomunk melletti Kondor Béla Közösségi Házban, délelőtt a gyermekek, este a felnőttek és az ifjúság részére. Kérjük, hogy az esti farsangra, aki csak tud – egyének és csoportok – készüljenek jelmezekkel, jelenetekkel, műsorral. A készülő műsorszámokat, jeleneteket az esti farsang főszervezőjénél, Nagy Róbertnél kérjük bejelenteni. Kérjük a kedves híveket, hogy lehetőségük szerint tombola tárgyakkal is támogassák a rendezvényt. A tombolatárgyak leadhatók a sekrestyében, vagy belépéskor a helyszínen. További részletek a kihelyezett plakáton és szórólapon olvashatók.

6. Február 7-én elsőpéntek lesz. A szentmisét 18:00 órakor fogjuk tartani.

7. 2020-ban, a szeptember 13-20-ig megrendezésre kerülő budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusig 9 elsőpéntek van. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia arra hív minden katolikus testvért, hogy végezzenek nagykilencedet, ezzel is felemelve szívünket és nemzetünket az Úrhoz.

8. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezői kérik a segítségünket a kongresszusra érkező azon zarándokok elszállásolásában, akiknek nagy segítség lenne, ha családoknál tudnának megszállni. A felajánlásokat március 13-ig lehet megtenni. Az elektronikus úton való felajánlással kapcsolatos részleteket már elküldtük a plébániánk levelezőlistájára. Ha valakinek nincs internet hozzáférése, akkor a sekrestyében kérheti a kitöltendő űrlapot, és kérjük plébániánk szállásfelelősénél – Tikk Andrásnál – adja le. Az elszállásolással kapcsolatos kérdéseikkel nyugodtan forduljanak a szállásfelelőshöz. Köszönjük előre is a felajánlásokat!