1. Az új Képviselőtestület eskütételére ma a 9:30 órai szentmise végén kerül sor.

2. Kedden várom hittanra a katekumeneket, szerdán reggel 8 órára a nyugdíjasokat, csütörtök este pedig az ifjúságot.

3. Kérem az elsőáldozók szüleit, hogy aki szeretné megkapni az elsőáldozási fényképeket, adja meg a nevét és pontos e-mail címét a sekrestyében.

4. A csíksomlyói zarándoklatra május 31-én, pénteken reggel 6 órakor indulunk a templomtól, és aznap este (kb. 19 órakor) érünk Tusnádfürdőre. Másnap, szombaton reggel megyünk Csíkszeredába, ahonnan fölmegyünk a kijelölt szektorunkba, és részt veszünk a Szentatya által celebrált szentmisén. Aznap délután visszatérünk Tusnádfürdőre, ahol megalszunk, majd reggeli és szentmise után indulunk vissza Budapestre. A hazaérkezésre az esti órákban kell számítani. Élelmet csak az első napra hozzon mindenki magával. Az első este már vacsorával várnak bennünket, de a többi étkezés is megoldott. Kérem, hogy mindenki ellenőrizze le a személyigazolványát, hogy érvényes-e. Kártya típusú személyigazolvány szükséges.

5. Szeretettel hívjuk gyerek- és ifjúsági hittanosainkat a nyári táborunkba. Egyben felhívjuk a táborozók és a szülők figyelmét, hogy a táborra való jelentkezés utolsó időpontja június 9. A mai vasárnapon kívül még május 26-én és június 9-én lehet leadni a jelentkezést, és befizetni a tábor díját.