1. Ma a katolikus iskolák javára gyűjtünk.

2. Kedden este 19:15-től katekumen hittan lesz, csütörtök este 8-tól az ifjúságot, várom hittanra.

3. Március 1-jén első péntek lesz. A szentmisét este 6 órakor fogjuk tartani.

4. Március 9-én tartjuk plébániánk nagyböjti lelki napját. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületének ez évi célkitűzése a közösségi megújulás, ezért, ennek jegyében idén először a lelki napot egyszerre szervezzük meg a felnőttek és az ifjúság részére. A programot a megszokottól elérően hosszabbra tervezzük, 9 órától délután 3-ig. A nap témája az áldozatvállalás, előadások, beszélgetések és egyéb tevékenységek segítik majd nagyböjti készületünket. A program magában foglal egy szerény ebédet, amelyet a plébánia biztosít a résztvevőknek. Szeretettel várjuk plébániánk felső tagozatos, középiskolás és egyetemista fiataljait, valamint minden felnőtt tagját. Az ebéd tervezhetősége érdekében kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a hátsó faliújságra kihelyezett jelentkezési lapon. (Családonként egy név és a létszám jelzése elegendő).
A lelki nap szentmisével fog zárulni, melynek keretében kiszolgáltatásra kerül a betegek szentsége.

5. Március 3-án (reggel 8:30-tól) kezdődik az elsőáldozási felkészítő. Várom azokat a gyermekeket, akik már legalább két éve járnak hittanra, és legalább 7. életévüket betöltötték. Részemről a javasolt elsőáldozási kor: 8-9. életév (vagy afölött). Terveim szerint az elsőáldozás május 12-én lesz.

6. A karitász csoport ismét ruhabörzét szervez. Március 3-án, 4-én, 5-én, és 8-án délután 4-6-ig, 9-én, a lelkinap után 3-6-ig. A Csontváry utcai karitász helyiségbe lehet hozni és vinni a ruhákat. Kérjük, hogy csak jó minőségű, tiszta ruhákat hozzanak! A dátumok a hátsó hirdetőtáblán is olvashatóak.