1. Kedden este 7 órától felnőtt hittan lesz, csütörtök este 7 órától pedig az ifjúságot várom hitoktatásra.

2. Most szombaton (június 2-án) plébániánk rendezi az Egyházmegyei Ministráns Focikupát. Köszönettel fogadjuk, hogyha valaki süteménnyel támogatja a ministránsok vendéglátását.

3. A héten első péntek lesz, ezért a szentmisét este 6 órakor fogjuk tartani. A szentmise után lesz egy rövid szentségimádás, de most nem az ifjúság fogja vezetni. Ugyanis másnap, június 2-án, szombaton délután 5 órától a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkársága által szervezett szentségimádásba kapcsolódunk bele. Kérem, hogy ezúttal az ifjúság is erre a szentségimádásra jöjjön. Az említett szentségimádás megtartása miatt viszont elmarad június 3-án délután 5-től az első vasárnapi szentségimádás is.

4. Előre hirdetem, hogy egy hét múlva, Úrnapján nem lesz templomunkban reggel 7 órai szentmise, hanem csak délelőtt 10 órakor és este 6 órakor. Délelőtt azért lesz 10 órakor a szentmise, mert a Katolikus Rádió tőlünk fogja közvetíteni a szentmisét, és ők kérték ezt az időpontot. Úrnapján a 10 órai szentmise után ünnepi körmenetet fogunk tartani. Kérem a Kedves Testvéreket, hogy a szokott módon készüljenek.

5. Előre hirdetjük, hogy Tóth Imre diakónusunkat június 9-én délelőtt fél 11-kor szenteli pappá a Bíboros úr. A szentelés reggelén fél 8-kor busszal indulunk a templomtól. Aki szeretne jönni, iratkozzon fel a sekrestyében vagy az irodán. Költség: 3500 Ft, mely az utat és az ebédet fedezi. Szentelendő kispapunknak közös ajándékot is fogunk venni, amit a templombúcsúnk ünnepén fogunk átadni neki, hiszen ekkor fogja tartani nálunk a primiciáját.

6. Előre hirdetem, hogy a Te Deum június 17-én lesz.

7. A hittanos táborral kapcsolatban hirdetjük, hogy a tábor szülői értekezletét 2 hét múlva, június 10-én a fél 10-es mise után tartjuk a Szent László teremben. Kérjük a szülőket, hogy addig adják le a jelentkezési lapokat és fizessék be a tábor díját.

8. Kéréssel fordulunk a Kedves Szülőkhöz: a hitoktatókkal együtt kérem, hogy vigyenek magukkal ún. hitoktatási igényfelmérő lapokat, és június 17-ig adják le a sekrestyében. Szeretnénk már most tudni, hogy melyik óvodás, illetve iskolás gyerek vagy ifjú szeretne plébániai hitoktatásban részesülni a jövő tanévben.

9. Mint már hirdettem, várom a Kedves Hívek adományát a templomtető felújítására. Kérem, hogy az Alapítvány javára fizessék be vagy utalják át az erre szánt összeget.