1. Kedden este 7 órától felnőtt hittan lesz. Szerdán reggel a nyugdíjasokat várom bibliaórára, csütörtök este ½ 8-tól pedig az ifjúságot várom hitoktatásra.

2. Az Élő Rózsafüzér zarándoklat május 26-án, szombaton kerül megrendezésre. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 7-es szakaszra, akár egy kis szakasz erejéig is. Útvonalunk Soroksár – Pestszentimre – Pestszentlőrinc. Közös indulás plébániánkról szombaton reggel ¼ 7–kor lesz. A faliújságon megtalálják a jelentkezési lapot. Idén a zarándoklat záró szentmiséje a Pestszentlőrinci Mária Szeplőtelen Szíve Főplébánián lesz 19 órakor.

3. Plébániánk is részt vesz a Pünkösdhétfőn Máriaremetén megrendezésre kerülő Karizmák ünnepén. Az eddigi szokásoknak megfelelően önálló sátrunk is lesz. A sátras bemutatkozások délelőtt 9 órakor kezdődnek. Közös indulás is lesz a plébániáról május 21-én hétfőn 1/2 9-kor. Várjuk és kérjük önkéntesek jelentkezését, akik segítenek Máriaremetén a rendezőknek a program előkészítésében és lebonyolításában. Jelentkezni Csörgő Istvánnál, vagy pedig a sekrestyében lehet.

4. Előre hirdetjük, hogy Tóth Imre diakónusunkat június 9-én szenteli pappá a Bíboros úr. A szentelés reggelén busszal indulunk a templomtól. Aki szeretne jönni, iratkozzon fel a sekrestyében vagy az irodán. Költség: 3500 Ft, mely az utat és az ebédet fedezi.

5. Mint már hirdettem, várom a Kedves Hívek adományát a templomtető felújítására. Kérem, hogy az Alapítvány javára fizessék be vagy utalják át az erre szánt összeget.

6. A nyári hittanos tábor július 2-8. között lesz Salgóbányán. Már lehet jelentkezni a táborba. Szeretettel hívjuk gyerek- és ifjúsági hittanosainkat. Jelentkezési lapot a sekrestyében lehet kérni. A tábor díja 18 ezer Ft.

7. Plébániánk szokásos felnőtt lelkigyakorlatát idén augusztus 7. keddtől augusztus 11-ig tartjuk Győrben, az Eucharisztikus Kongresszusra való készület és a Családok Évének jegyében. Jelmondata: „Új szívet adok nektek és új lelket oltok belétek” Amennyiben igény van rá, a lelkigyakorlatozó felnőttek gyermekei számára felügyeletet szervezünk. Tájékoztató és jelentkezési lap hátul a kisasztalról elvihető.