A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fontos információk a Koronavírus-járvány főmenűben található.

A Plébános által a vasárnapi Szentmisén felolvasott hirdetések.

A nyári felnőtt lelkigyakorlatra a könyvállványra kitett jelentkezési lap segítségével lehet jelentkezni.  A jelentkezési lap elektronikus formában is letölthető: Lelkigyakorlat jelentkezesi lap 2022.docx A jelentkezési lapot 5.000.- Ft előleg befizetésével az irodában lehet leadni. Azon családok is jelentkezhetnek, akik a lelkigyakorlat idejére másképp nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét, mert gyermekeik számára a lelkigyakorlaton felügyeletet, programot biztosítunk. Várjuk a családok, fiatalok és a régebb óta fiatalok jelentkezését!

1. Ma este 7 órától KT ülés lesz.

2. Mától a gyóntatás nem a vendégszobában, hanem a templomi gyóntatóhelyiségben történik.

3. A nyári hittanos táborunk június 27. és július 3. között lesz Balatonalmádiban. Kérjük a kedves szülőket, ha tehetik, minél előbb töltsék ki az elektronikus jelentkezési lapot ( https://forms.gle/8JBYoxdNHTcoN98d9 ), így segítve a tábor szervezését. A tábor díja 28 ezer Ft. Sajnos a pályázattal kapcsolatban még nem kaptunk visszajelzést, ezért kérjük, hogy 28 ezer Ft-t fizessenek be, mint tábor díj a plébánia irodájában legkésőbb a szülői értekezletig, amely június 12-én lesz.

4. A Kecskeméti lelkigyakorlatra már lehet jelentkezni. A program költsége 25.000 Ft. Jelentkezési lapokat a templomi könyvállványról lehet elvinni.

1. Ma a 11 órai szentmisén 20 gyermek először járul szentáldozáshoz. Imádkozzunk értük!

2. Köszönetet mondok a tegnapi Élő Rózsafüzér Zarándoklaton résztvevőknek, valamint azoknak, akik plébániánkon a zarándokokat fogadták vagy süteményt hoztak számukra.

3. Már lehet jelentkezni plébániánk hittanos táborára, amelyet június 27. és július 3. között rendezünk meg Balatonalmádiban. A jelentkezéseket kérjük, elektronikus formában adják le, és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. Az elektronikus jelentkezési lap a plébániai honlapon érhető el a “Plébániánk eseményei” menüben (https://forms.gle/8JBYoxdNHTcoN98d9). A tábor díja 28 ezer Ft. Ha sikerül egy még folyamatban lévő pályázaton anyagi támogatást szereznünk a táborhoz, akkor a tábor díja csökkenhet. Május közepén tudunk a díjjal kapcsolatban végleges információt adni. A jelentkezési határidő és a szülői értekezlet időpontja június 12. További részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban a plébániai honlapon és levelezőlistán osztunk meg. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást keressék.

4. A Kecskeméti lelkigyakorlatra már lehet jelentkezni. A program költsége 25.000 Ft. Jelentkezési lapokat a templomi könyvállványról lehet elvinni.

5. Kérjük a Kedves Testvéreket, hogy adójuk egy százalékát a Magyar Katolikus Egyháznak ajánlják fel. Ennek plakátja a hirdetőtáblán megtalálható. Ha pedig valaki a Templomunk alapítványát tudja támogatni, szintén megtalálja az adatokat a hirdetőtáblán, illetve a sekrestyében, irodában lehet elkérni adószámot, számlaszámot.

1. Megjelent a Veled és Feléd újságunk húsvéti száma. Ára 200 Ft. A nagyperselyen megtalálható.

2. A jubileumi 15. Élő Rózsafüzér zarándoklat május 14-én, szombaton kerül megrendezésre. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 7-es szakaszra, akár egy kis szakasz erejéig is. Útvonalunk Soroksár – Pestszentimre – Pestszentlőrinc. Közös indulás plébániánkról szombaton reggel ¼ 7-kor lesz, gyülekezés 6 órától. Kérjük, mindenki hozzon magával Hozsanna énekeskönyvet. A faliújságon megtalálják a jelentkezési lapot.

3. Az Élő Rózsafüzér zarándoklat résztvevőinek fogadása kapcsán kérjük a kedves Testvéreket, hogy aki tud hozzon délután fél 4-re pogácsát, süteményt.

4. Ma az elsőáldozási felkészítő hittan után szülői megbeszélés lesz a Szent László teremben. Kérem a szülőket, hogy ha a gyermekük nem itt volt keresztelve, szerezzék be a keresztelési igazolását. Emléklap másolatát is elfogadom. Az elsőáldozás május 15-én, külön szentmise keretében lesz 11:00 órakor. (Ebben a szentmisében lesznek megkeresztelve azok az elsőáldozók, akik még nem részesültek a keresztség szentségében).

5. Már lehet jelentkezni plébániánk hittanos táborára, amelyet június 27 és július 3. között rendezünk meg Balatonalmádiban. A jelentkezéseket kérjük, elektronikus formában adják le, és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. Az elektronikus jelentkezési lap a plébániai honlapon érhető el a “Plébániánk eseményei” menüben (https://forms.gle/8JBYoxdNHTcoN98d9). A tábor díja 28 ezer Ft. Ha sikerül egy még folyamatban lévő pályázaton anyagi támogatást szereznünk a táborhoz, akkor a tábor díja csökkenhet. Május közepén tudunk a díjjal kapcsolatban végleges információt adni. A jelentkezési határidő és a szülői értekezlet időpontja június 12. További részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban a plébániai honlapon és levelezőlistán osztunk meg. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást keressék.

6. A Kecskeméti lelkigyakorlatra már lehet jelentkezni. A program költsége 25.000 Ft. Jelentkezési lapokat a templomi könyvállványról lehet elvinni.

7. Kérjük a Kedves Testvéreket, hogy adójuk egy százalékát a Magyar Katolikus Egyháznak ajánlják fel. Ennek plakátja a hirdetőtáblán megtalálható. Ha pedig valaki a Templomunk alapítványát tudja támogatni, szintén megtalálja az adatokat a hirdetőtáblán, illetve a sekrestyében, irodában lehet elkérni adószámot, számlaszámot.

1. Ma délután 5 órától szentségimádást tartunk.

2. Májusban a reggeli szentmisék után, illetve az esti szentmisék előtt elvégezzük a májusi ájtatosságot.

3. Május 6-án első péntek lesz. A szentmisét 18:00 órakor tartjuk.

4. Megjelent a Veled és Feléd újságunk húsvéti száma. Ára 200 Ft. A nagyperselyen megtalálható.

5. A jubileumi 15. Élő Rózsafüzér zarándoklat május 14-én, szombaton kerül megrendezésre. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 7-es szakaszra, akár egy kis szakasz erejéig is. Útvonalunk Soroksár – Pestszentimre – Pestszentlőrinc. Közös indulás plébániánkról szombaton reggel ¼ 7-kor lesz, gyülekezés 6 órától. Kérjük, mindenki hozzon magával Hozsanna énekeskönyvet. A faliújságon megtalálják a jelentkezési lapot.

6. Jövő vasárnap az elsőáldozási felkészítő hittan után szülői megbeszélés lesz a Szent László teremben. Kérem a szülőket, hogy ha a gyermekük nem itt volt keresztelve, szerezzék be a keresztelési igazolását. Emléklap másolatát is elfogadom. Az elsőáldozás május 15-én, külön szentmise keretében lesz 11:00 órakor. (Ebben a szentmisében lesznek megkeresztelve azok az elsőáldozók, akik még nem részesültek a keresztség szentségében).

7. A mai naptól lehet jelentkezni plébániánk hittanos táborára, amelyet június 27 és július 3. között rendezünk meg Balatonalmádiban. A jelentkezéseket kérjük, elektronikus formában adják le, és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. Az elektronikus jelentkezési lap a plébániai honlapon érhető el a “Plébániánk eseményei” menüben (https://forms.gle/8JBYoxdNHTcoN98d9). A tábor díja 28 ezer Ft. Ha sikerül egy még folyamatban lévő pályázaton anyagi támogatást szereznünk a táborhoz, akkor a tábor díja csökkenhet. Május közepén tudunk a díjjal kapcsolatban végleges információt adni. A jelentkezési határidő és a szülői értekezlet időpontja június 12. További részleteket a jelentkezéssel kapcsolatban a plébániai honlapon és levelezőlistán osztunk meg. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást keressék.

8. A Kecskeméti lelkigyakorlatra már lehet jelentkezni. A program költsége 25.000 Ft. Jelentkezési lapokat a templomi könyvállványról lehet elvinni.

9. A mai napon az édesanyákat köszöntjük. A kijáratoknál a ministránsok egy-egy szál virágot nyújtanak át az édeanyáknak.

1. Tegnap rendezték meg az Egyházmegyei Ministránstalálkozót, a Szent Adalbert Kupát. Ministránsaink sikeres szereplésének az eredménye, hogy a 2. helyen végeztek. Gratulálunk nekik!

2. A mai naptól folytatódnak az elsőáldozási felkészítők.

3. Kedden este a felnőtteknek, szerdán reggel a nyugdíjas testvéreknek, csütörtök este pedig a fiatal felnőtteknek lesz hittan.

4. Megjelent a Veled és Feléd újságunk húsvéti száma. Ára 200 Ft. A nagyperselyen megtalálható.

5. A Kecskeméti lelkigyakorlatra már lehet jelentkezni. A program költsége 25.000 Ft. Jelentkezési lapokat a templomi könyvállványról lehet elvinni.