1. Kedves Testvérek! A megemelkedett energiaárak plébániánkat is súlyosan érintik. A költségek mérséklése érdekében a plébániaépület fűtéskorszerűsítése mellett döntött a plébánia képviselő-testülete, valamint a plébánia alapítványának kuratóriuma. A bő 3 milliós beruházásra gyűjtést hirdetünk. Az erre a célra szánt adományokat a Jézus Szíve szobor melletti perselybe, az irodában, illetve a plébániánk bankszámlaszámára (CIB 11100104-19819246-36000001) tudják befizetni. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönjük! (A gyűjtés jelenlegi állása: 270.000 Ft)

2. Templomunk kazánja ismét üzemel. Az energiaárak miatt azonban csak minimális fűtést tudunk biztosítani. A bejárat előtt lévő perselyben gyűjtjük a templom fűtésesre szánt adományokat, melyeket hálás szívvel köszönünk!

3. Megjelent plébániai újságunk, a Veled és Feléd, karácsonyi száma. Elektronikus formában elküldtük plébániánk levelezőlistájára. Papír alapon továbbra is elérhető az újság a nagyperselyen, és az ára 150 Ft. (A papír alapú újságban sajnos nagyböjti lelkinap került címként a beszámolóhoz, de természetesen az adventi lelkinap ról van szó az újságban.)

4. Előre hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy idén január 15-22. között kerül megrendezésre az Ökumenikus imahét. A kerületi programokkal kapcsolatban később tudunk részleteket hirdetni.

5. Január 21-én, szombaton 10:30-kor Szent Filoména tiszteletére lesz szentmise templomunkban. A szentmise után agapéra várjuk a kedves testvéreket. Kérjük, aki teheti egy kis süteménnyel járuljon hozzá a vendéglátáshoz.

6. Kérjük, támogassák egyházközségünket az egyházi hozzájárulás befizetésével. Az egyházi hozzájárulás, illetve az adományok és a perselypénz képzik plébániánk működésének alapját. Ezek nélkül működésünk szinte lehetetlenné válik.

7. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.