1. Szeretettel várjuk az énekelni szerető testvéreket templomunk alakuló klasszikus kórusába. A próbák időpontja a kórustagokkal való egyeztetés után véglegesül. Idén elsősorban az adventi és a karácsonyi ünnepkörre fogunk készülni, gyakorolni. Aki szívesen csatlakozik, keressék a szentmisék után Kovács Krisztián kántort.

2. Októberben folytatódik a Vándor Evangélium apostoli imaszolgálat. A hagyományokhoz híven ünnepi szentmisével szeretnénk kezdeni az új imaévet. A Vándor Evangélium hálaadó szentmise a fogadalomtétellel együtt október 2-án a fél 10-es szentmise keretében lesz. A szentmise után rövid megbeszélést tartunk a Szent László teremben. Mindenkit szeretettel várunk!

3. Figyelem! Megváltozott az elsőáldozók és a gimnazisták hittanórájának ideje. Hitoktatás …

4. Amennyiben van köztünk olyan, vagy tudunk olyan felnőttről, aki nem részesült a bérmálás szentségében, nem volt elsőáldozó vagy nincsen megkeresztelve, de most szeretne a beavató szentségekben részesülni, részükre katekumenátust indítunk. Jelentkezni az irodában lehet, az elérhetőségek megadásával. A hittan időpontja a jelentkezőkkel való egyeztetés után véglegesül.

5. Templomunk tisztaságát egy lelkes kis csapat biztosítja hétről-hétre. Energiáik végesek, ezért kérjük a kedves testvéreket, aki teheti, csatlakozzon ehhez a szolgálathoz. Egy-két órás elfoglaltságot jelent mindösszesen, de hatása mérhetetlen. Ideje: csütörtökönként, délelőtt 8:00 órától.

6. Kedves testvérek! A hirdetni kívánt információkat, eseményeket kérjük legkésőbb csütörtök estig küldjék el a plébánia e-mail címére: pestszentlorinc.szentlaszlo@gmail.com.