1. Köszönetet mondok a tegnapi szentségimádás vezetőjének, és azoknak, akik részt vettek rajta.

2. A tegnapi ministráns focibajnokságon plébániánk csapata 2. helyezést ért el. Büszkék vagyunk rájuk, és gratulálunk nekik!

3. Előre hirdetjük, hogy templomunk búcsúja június 27-én lesz. A fél 10-es ünnepi szentmise után egy félórás műsor lesz a templomban, utána a hagyományoknak megfelelően közös ebéd és jótékonysági süteményvásár lesz. Ebédjegyet a vasárnapi misék után lehet 700 Ft-os áron vásárolni Kovács Pétertől és Katitól, vagy amennyiben ők nincsenek itt, a sekrestyében. Egyházközségünk rászorulói részére támogatói ebédjegyet is lehet vásárolni.

4. Továbbra is várjuk a hívek jelentkezését az augusztus 10-14-e között, Kecskeméten tartandó lelkigyakorlatra a nagyperselyen kitett jelentkezési lapokon. Különösen hívjuk a családokat, hiszen az elmaradt családos hétvégére szánt pályázati támogatást teljes egészében a családok részvételi díjának megtámogatására fogjuk fordítani, annak érdekében, hogy anyagi akadálya ne legyen annak, hogy valaki gyermekével együtt szeretne eljönni a lelkigyakorlatra! A további részletekről Kovács Péter és felesége, Kati bővebb felvilágosítást tud adni.

5. Június 19-25. között a februárban gyűjtött és átválogatott ruhaneműből a karitász csoport válogatási lehetőséget biztosít a karitász helyiségben. A faliújságon kitett időpontokban tehát most csak vinni lehet a ruhákból. https://www.szentlaszlo-havanna.hu/karitasz/