1. Az idei évtől kezdve a keddi szentségimádások a megszokottnál hosszabbak lesznek (18:30-19:10-ig). Ezen kívül péntekenként továbbra is lesz szentségimádás a megszokott rend szerint.

2. Kedden este negyed 8-ra várom hittanra a felnőtteket, csütörtök este 8-ra az ifjúságot, pénteken reggel 8-tól pedig a nyugdíjasokat.

3. Ma 11 óra 30 perckor kezdődik a Szent Filoména mise. Mindenkit szeretettel várunk!

4. Előre hirdetem, hogy az ökumenikus imahét január 20-27. között lesz.

5. Jövő vasárnap az esti szentmise után képviselőtestületi ülés lesz. Ez az ülés még a régi tagokkal (ügyvivő testülettel) történik, mivel az újat még nem hagyta jóvá a Főegyházmegye.

6. Plébániánk karitász csoportja január 24-én, csütörtök este a mise után tartja soron következő összejövetelét. Szeretettel várjuk minden tagunkat, és azokat is, akik most szeretnének csatlakozni a karitász csoporthoz.

7. Előre hirdetjük, hogy plébániánk hagyományos farsangi mulatságát február 9-én, szombaton fogjuk megrendezni a templomunk melletti Kondor Béla Közösségi Házban, délelőtt a gyermekek, este a felnőttek és az ifjúság részére. Kérjük a kedves híveket, hogy lehetőségük szerint tombola tárgyakkal támogassák a rendezvényt. A tombolatárgyak leadhatók a sekrestyében, vagy belépéskor a helyszínen. Kérjük továbbá, hogy az esti farsangra, aki csak tud – egyének és csoportok – készüljenek színvonalas jelmezekkel, jelenetekkel, műsorral. A készülő műsorszámokat, jeleneteket az esti farsang főszervezőjénél, Csörgő Istvánnál kérjük bejelenteni. További részletek a kihelyezett plakáton és szórólapon olvashatók.

8. A kerületi önkormányzat idén is szervez kirándulást Tusnádfürdőre február 20-24. között. Az erre vonatkozó felhívás megtalálható a hirdetőtáblán. Önköltség 25.000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet január végéig, de ajánlott mielőbb, mert a létszám korlátozott.