1. Kedden este 7 órára várom hittanra felnőtteket. A nyugdíjasok számára ezentúl nem szerdán, hanem pénteken reggel 8 órától lesz a bibliaóra.

2. A plébániai hittanosok közül a 3-4., ill. 5-6. osztályosoknak hirdetem, hogy mostantól kezdve – mivel kevesen éltek e korosztályból a heti hittan lehetőségével – havonta egy hosszabb miniklubos foglalkozás lesz ennek a korosztálynak. Az első ilyen alkalom november 24-én, szombaton délelőtt lesz 10-13 óra között. Várjuk tehát a 9-12 éveseket ezekre a foglalkozásokra.

3. November 24-én 17 órától egyórás szentségimádás lesz, mellyel az Eucharisztikus Kongresszus Titkárságának kezdeményezéséhez csatlakozunk. Regisztráltam a plébániát. Aki teheti, csatlakozzon az Eucharisztikus Kongresszus honlapján (https://corpusdomini.iec2020.hu), vagy iratkozzon fel a sekrestyében.

4. Szintén november 24-én szombaton, este 6 órától kerül megrendezésre a már hagyományos Szent Erzsébet koncert. Erre az alkalomra ellátogat hozzánk Csorba Gábor állandó diakónus, akit a nyáron neveztek ki az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyei Karitász vezetőjének. A koncert után agapét is szervezünk, kérjük, aki teheti, hozzon magával egy üveg üdítőt vagy egy tálca süteményt. A koncert után gyűjtést is lesz, a befolyt összegből plébániánk nagycsaládosait támogatjuk. Szeretettel várunk mindenkit!

5. Köszönöm a kedves híveknek a képviselőtestületi jelöltekre tett javaslataikat. E javaslatok alapján állítottam össze a jelöltek névsorát, mely a hirdetőtáblán olvasható. A listán szereplő személyeket ezúton tisztelettel felkérem a jelöltség vállalására. Kérem, hogy ha valaki nem tudja vállalni a jelöltséget, esetleg jogos kifogása van valamelyik jelöltet illetően, vagy bármilyen kérdése van a választással kapcsolatban, jelezze nálam november 18., vasárnap estig. Ezt követően fogom összeállítani a végleges jelöltlistát, ami majd a szavazólapra kerül. A szavazást várhatóan november 25-én fogjuk elkezdeni.

6. Jövő vasárnap lesz a Szent Erzsébet gyűjtés a Karitász javára.

7. Jövő vasárnap délután 3 órától pásztorjáték próba lesz. Szeretettel várjuk a gyermekeket.